Kuchár/ka
Informácie o pozícii
- výroba teplých pokrmov, špecialít studenej kuchyne a diétnych pokrmov, - obsluha skupiny veľkokapacitných kuchynských strojov na výrobu a mrazenie pokrmov vrátane stanovovania technologických postupov, - úprava mäsa, hydiny a rýb pre kuchynské spracovanie vrátane triedenia podľa druhov, - riadenie výroby pokrmov na zverenom úseku, - komunikácia so skladníkom ohľadne dodávky surovín a polotovarov
Prax: aspoň 2 roky
Vzdelanie: Stredné odborné vzdelanie, -, pracovník v gastronómii, pracovníčka v gastronómii, -, 64 Ekonomika a organizácia, obchod a služby II
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu
Pracovný čas: 06:00 - 14:00
Zmennosť: jednozmenná
Všeobecné spôsobilosti: fyzická zdatnosť, komunikácia (jednanie s ľuďmi), manuálna zručnosť, organizovanie a plánovanie práce, samostatnosť, tvorivosť (kreativita)
Predpoklady: iniciatívnosť, spoľahlivosť, trpezlivosť
Požiadavky: Práca 5 dní v týždni, len ranné zmeny (od pondelku do piatku).
Dátum nástupu: 17.02.2025
Kontakt:
Jana Žiaková
[email protected]
+421918777133
Spoločnosť
Hornonitrianske bane Prievidza, a.s. v skratke HBP, a.s.
Sídlo spoločnosti: Nováky, Trenčiansky kraj