Kuchár/ka závodného stravovania

názov spoločnostiFOOD TIME s. r. o. ponuka pridaná16.02.2025 mzda956 EUR

Informácie o pozícii

-Príprava jedál teplej a studenej kuchyne podľa stanovených receptúr a technologických postupov. -Dodržiavanie technologických postupov a noriem pri príprave jedál s dôrazom na kvalitu, chuť a prezentáciu. -Zodpovednosť za kvalitu pripravených jedál a ich správne skladovanie podľa hygienických predpisov. -Udržiavanie hygienicky čistého pracoviska v súlade so systémom HACCP v kuchyni a pridružených priestoroch. -Podieľanie sa na príprave jedálneho lístka a návrhoch nových jedál v súlade s aktuálnymi trendmi a požiadavkami zákazníkov. -Kontrola surovín a ich správneho skladovania, sledovanie doby spotreby a zabezpečenie minimálneho plytvania. -Práca s profesionálnym kuchynským vybavením a zabezpečenie jeho správneho používania a údržby. -Komunikácia so skladníkom alebo nadriadeným pri objednávaní surovín alebo hlásení ich nedostatku. -Zodpovednosť za bezpečnosť pri práci – používanie ochranných pomôcok a dodržiavanie zásad BOZP a PO. -Spolupráca s tímom kuchyne a zaisťovanie hladkého chodu prevádzky. -Riešenie mimoriadnych situácií (napr. oneskorené dodávky surovín, nečakaný počet stravníkov) v spolupráci s nadriadeným. -Reprezentácia spoločnosti prostredníctvom profesionálneho správania, etického vystupovania a dodržiavania pracovných zásad. -Plní pokyny nadriadeného pracovníka. -Dodržiava zásady BOZP a PO -Dodržiava normy ISO 9001 : 2015, 22000 : 2018, 14001 : 2015, 45001: 2018.
Benefity: Ubytovanie hradené, Ubytovanie zabezpečené
Vzdelanie: Úplné stredné odborné vzdelanie, -, hotelová akadémia, -, 63 Ekonomika a organizácia, obchod a služby I, Úplné stredné odborné vzdelanie
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na neurčitý čas
Pracovný čas: 06:00 - 14:30
Zmennosť: jednozmenná
Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa
Všeobecné spôsobilosti: analyzovanie a riešenie problémov, finančná a ekonomická gramotnosť, fyzická zdatnosť, informačná gramotnosť, komunikácia (jednanie s ľuďmi), manuálna zručnosť, organizovanie a plánovanie práce, samostatnosť
Predpoklady: ochota pomáhať (zmysel pre spolupatričnosť), pamäť, pozornosť, praktické myslenie, spoľahlivosť, trpezlivosť
Požiadavky: na danú pozíciu je nutné mať: 1. odbornú spôsobilosť na výkon epidemiologicky závažných činností pri výrobe, manipulácii a uvádzaní do obehu potravín a pokrmov 2. zdravotný preukaz 3. znalosť oboch uvedených cudzích jazykov
Dátum nástupu: ihneď

Kontakt:
Monika Kaiser
[email protected]
+421918610139

Spoločnosť

FOOD TIME s. r. o.

Sídlo spoločnosti: Žilina, Žilinský kraj

Kontakt pre záujemcov

Tel. číslo: +421918610139
Odkaz: externý

Napísať e-mail

← Späť na ponuky

Podobné ponuky

Skladník

Skladník

Skladník

Pracovník veľkoobchodu - skladník

Vodič - Skladník

Operátor výroby triedenia textilu

← Presjť na všetky ponuky