Skladník stravovacieho úseku
Informácie o pozícii
Druhové, kvantitatívne preberanie tovaru, jeho uskladnenie a sledovanie podmienok uskladnenia. Samostatné kvalitatívne a kvantitatívne preberanie tovarov, výrobkov, materiálov a surovín, skladovanie podľa osobitných podmienok každého druhu materiálu. Fyzický súpis tovaru a obalov, prepočet a sumarizácia hodnoty zásob vrátane pokladničnej hotovosti a dokladov. Riadne uskladnenie, ošetrenie a dodržanie záručných lehôt, objednávky potravín a ďalšieho tovaru prevádza podľa pokynov prevádzkarov a nadriadených pracovníkov, pravidelne kontroluje správnosť chladenia nápojov, mraziacich zariadení na potraviny a pod., výdaj potravín zo skladu podľa normovacieho listu a výdajky na potraviny. Zaobstarávanie a nákup tovaru vrátane jeho uskladňovania. Vedie evidenciu obalov a zodpovedá za finančné zúčtovanie, prevádza podľa potreby osobné odbery od dodávateľov, výnimočne aj nákupy za hotovosť, pravidelná účasť pri stanovených inventúrach. Skladová evidencia potravín nápojov a ostatného tovaru. Skladová evidencia čistiacich prostriedkov. Vykonávanie inventarizácie zásob, vedenie evidencie zásob, podkladov pre mesačné a ročné závierky, vydáva materiál zo skladu. Práca je zameraná na fyzický výkon práce. Po zaučení zástup prevádzkara/vedúceho stravovacieho úseku.
Benefity: Multisport Karta, 3. pilier, zamestnanecké pobyty v rámci skupiny Horezza
Prax: aspoň 1 rok
Vzdelanie: Úplné stredné odborné vzdelanie
Pracovný a mimopracovný pomer: Pracovný pomer na určitú dobu
Zmennosť: jednozmenná
Pracovné miesto vhodné pre: Absolventa
Všeobecné spôsobilosti: komunikácia (jednanie s ľuďmi), kultivovaný slovný prejav, schopnosť vyjadrovania sa, manuálna zručnosť, informačná gramotnosť
Predpoklady: komunikatívnosť
Dátum nástupu: ihneď
Kontakt: [email protected]